Liczba porcji: 2
Czas przygotowania: 30 minut

Wartości odżywcze

1 porcja to:

Energia [kcal]742
Białko [g]35
Tłuszcze [g]30
Węglowodany [g]73

Składniki

Na 2 porcje

  • 300g ryby (u mnie dorsz)
  • 1/2 papryki czerwonej
  • 1 cebula czerwona
  • 1 łyżka musztardy
  • pieprz
  • frytki (z dobrym składem lub domowe!) 400g

Sposób przygotowania

Rybę posmarować musztardą. Paprykę i cebulę pociąć w drobną kostkę. Następnie warzywa umieścić na rybie. Wraz z frytkami zapiekać ok. 20min. w temp. 200 stopni.

Może zainteresują Cię też…

Zapiekana owsianka

Sałatka z tuńczykiem

Ryba pod warzywną chmurką

Sałatka śledziowa po mojemu

Udostępnij ten przepis znajomym!

Dodaj komentarz